lørdag den 17. marts 2012

4. MORMORS MAD

Så skal jeg udfordre mig selv i at kokkerere noget fra mormors tid.

Brunkål.....Uhm det er god mad
Grønkålssuppe.....Nja, det kan spises, men jeg husker det ikke som en yndlingsret.
Kødrand...... Den prøver vi, med kartofler og stuvede gulerødder

http://spisemedmormor.blogspot.com/2010/10/kdrand.html




























Så skal vi også have lidt byggrød med hvidtøl, og jeg laver så stor en portion grød, at vi kan få kold grød med varm hvidtøl dagen efter.

http://www.madabc.dk/Byggr%C3%B8d+fra+Fyn.aspx?id=0&q=gr%C3%B8d&dbid=8ae71f28-339a-4ba0-bbc0-505d596aea75&t=128488598190000000







Det var med nogen skepsis gemalen øste grød på tallerknen, den eneste grød vi har spist de sidste mange år, er nok også kun risengrød.
Men byggrød smagte dejligt, og mættede faktisk også mere end risengrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar